Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderHoldU6-U7 MixU-4 Trille trolleU-8-U-9 MixU-11 MixU-13 PigerU-15 PigerU-15 DrengeSerie 1 DamerHåndboldfitnessSponsorerBillederUdvalgKontaktOm osPersondata forordning
Team Helle Håndbold
Foto:

Retningslinjer for tilskuere i Team Helle Håndbold

Sådan hjælper du med at forebygge smitte

 

Det er dejligt, at du kommer og ser vores kampe. Når du er tilskuer til kampe i Helle Hallen, skal du følge en række skærpede forholdsregler for at forebygge smitte med coronavirus (COVID-19). DHF er meget tydelige i udmeldingerne, retningslinjerne fra myndighederne SKAL overholdes. Nedenstående er retningslinjer for, hvordan vi, i Team Helle Håndbold, har besluttet at agere for at begrænse smitterisikoen mest muligt. Vær opmærksom på, at der er skærpede/specielle retningslinjer i håndbold, da der er tale om kontaktsport.

 

Bliv hjemme hvis:

 • Du har symptomer som fx hoste, feber, hovedpine, ondt i halsen, muskelsmerter eller vejrtrækningsbesvær. Det gælder også ved milde symptomer som fx forkølelse. Du skal først komme igen 48 timer efter, at symptomerne er forsvundet, eller du har en negativ coronatest. Se mere på www.sundhedsstyrelsen.dk om symptomer.
 • Du – eller en person du bor sammen med – er konstateret smittet med COVID-19 eller sendt til test pga. symptomer.

 

Håndhygiejne/værnemidler:

 • Når du kommer til idrætscenteret, skal du bruge håndsprit, før du går ind i hallen.
 • Sprit af med jævne mellemrum. Hallen og klubben stiller håndsprit til rådighed. Medbring også gerne selv håndsprit.

 

Afstand mellem hinanden:

 • Alle tilskuere skal sidde ned på stolene – bliv på samme plads, så længe du er i hallen. Ingen tilskuere på banen – heller ikke i halvlegen eller i pauserne mellem kampene.
 • Hold afstand til de andre tilskuere! – der skal altid være mindst en meter imellem jer – dog må familie sidde sammen.

 

Tilskuerområderne inddeles i zoner:

 • Områderne i hallen bliver inddelt i zoner, du skal sidde i den zone, som du bliver anvist. Udebane - hjemmebane
 • Stolene skal vaskes/sprittes af, inden der sætter sig en ny tilskuer, derfor er det vigtigt, at du sætter dig i den anviste zone. Vi gør dette for at minimere, at personer fra forskellige områder/grupper blandes.
 • Ved kampene vil der ved indgangen være en oversigt over, hvilke zoner de enkelte holds tilskuere er tildelt. Dette bliver også offentliggjort på klubbens Facebookside.

 

Hvornår går du ind og ud af hallen:

 • 5 minutter før kampstart for dit hold, går du ind og sætter dig.
 • Når dit hold forlader banen, forlader du også hallen.

 

I Team Helle Håndbold passer vi på hinanden! Vi passer på hinanden ved bl.a. at overholde ovenstående regler og retningslinjer. Vi har alle et ansvar for at begrænse smittespredning mest muligt – både spillere, forældre, trænere, tilskuere og bestyrelse. Til kampe er der personer til stede, der vil hjælpe med at vejlede spillere og tilskuere og minde alle om de særlige forholdsregler for adfærd og hygiejne, som gælder lige nu. Retningslinjerne opdateres i takt med, at der kommer ændringer til de udmeldte retningslinjer.

 

Bestyrelsen Team Helle Håndbold

torsdag 15 okt 2020 - Maja Paterek