Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderHoldU6-U7 MixTrille troldeU-8-U-9 MixU-11 MixU-13 PigerU-15 DrengeSenior DamerSponsorerBillederUdvalgKontaktOm osPersondata forordning
Team Helle Håndbold
Foto:

Klubweekend 2019

Afholdelse af klubweekend

I weekenden den 26.-27.oktober afholdt vi denne sæsons klubweekend. 60 forventningsfulde børn var mødt op og var klar til en weekend fyldt med håndbold, fælles aktiviteter, en tur i svømmehallen samt en overraskelse i form af besøg af to professionelle håndboldspillere fra Skjern Håndbold.

Vi fik besøg af Bjarke Christensen og Oliver Juhl fra Skjern Håndbold. De trænede ungerne på tværs af årgange samt fik skrevet en masse autografer og ikke mindst fik børnene lov til at stille spørgsmål. Der kom mange gode spørgsmål om livet som professionel håndboldspiller.

Vi vil samtidig gerne takke vores fantastiske sponsorer, som gjorde det muligt, at alle børn og trænere kunne få en klubweekend t-shirt samt en goodiebag.

Så stor tak til:

TDH entreprenør ApS

Frisør Stella Hagedorn

Smurfit Kappa

ADM Maskinfabrik

Brdr. Ewers

Hr.P

Jyske Bank Esbjerg

Bager HJ

Pias Køkken

NEM Køreskole

Dagli Brugsen Årre

Mit Velvære - Anja Ibsen

HJM Maskinfabrik

Bøjsø Døre og vinduer

Sydvestjysk Portindustri

Nødbjerggård Agerbrug

Andelskassen

Studie 9

Rackbuddy

Min Købmand Agerbæk

Hummel

Alle fik også mulighed for at træne håndbold, både sammen og holdvis. Herunder ses U9 i gang me lidt styrketræning.

 

Fælles aktiviteter på tværs af holdene, hvor der blandt andet blev spillet hockey, ringo, rullebrætstafet, skudt mod vores fartmåler osv.

 

tirsdag 29 okt 2019 - Maja Paterek
Vist: 2891 gange